Salutació

El poble de Raimat us dóna la benvinguda a la nostra pàgina web, a través d’ella desitgem apropar els serveis i millorar la comunicació amb els veïns, a més de ser una eina per convidar a tothom qui ho desitgi a conèixer el nostre entorn i singularitats.

Aquesta pàgina web formar part del nostre compromís de transparència pel que volem que a través d’ella estigueu informats sobre la gestió municipal.

Us animem a formar part d’ella fent-nos arribar qualsevol suggeriment i sigueu així participis d’aquest projecte en comú.


fotografia aerea Raimat

Som una Entitat Municipal Descentralitzada, que depèn del Municipi de Lleida.

Raimat (en l’ortografia tradicional castellana Raymat, en la catalana Raïmat), és una Entitat Municipal Descentralitzada dins del terme municipal de Lleida.

La localitat es troba situada a 14 kilòmetres al nord-oest de la capital de Ponent, més enllà de la Cerdera, al centre del pla de Raimat. Fa frontera amb l’EMD de Sucs al nord-est, amb el terme municipal d’Almacelles al nord, amb Alpicat a l’est, fa frontera al sud-est amb Lleida, amb Alcarràs al sud i amb Gimenells al sud-oest.

L’accés al municipi es fa a través de la carretera L-802, comunment coneguda com la Carretera Raimat-Sucs, la qual creua els camps de vinyes fins passar de llarg la localitat i seguir fins a Sucs.

Segons el padró municipal, l’any 2019 hi consten censats 505 habitants.

paeria.cat